Wie is taxi van der Veen?

Rudy van der Veen is het gezicht en naamhouder van taxi van der Veen. Na zestien jaar ervaring als chauffeur en planner bij diverse bedrijven heeft Rudy de stap gewaagd en is zijn eigen bedrijf begonnen, en met succes. Taxi van der Veen is inmiddels een bekend begrip in en om Leeuwarden. Gekleed in een zwarte colbert en uitgerust met een elegante grijze Mercedes E-klasse is Rudy makkelijk te herkennen wanneer hij op de taxistandplaats bij het NS station in Leeuwarden staat. Niet alleen weet Rudy feilloos alle straten en steegjes in de stad te vinden, hij weet u ook de beste restaurants en leukste attracties te wijzen in onze schitterende culturele hoofdstad van 2018.

Waar en voor wie is taxi van der Veen?

De slogan luidt: ‘voor al uw vervoer’ en dat is te merken. Naast bestemmingen in en om Leeuwarden, kunt u ook vlot en comfortabel naar Schiphol reizen, de veerboot Holwerd of Lauwersoog, Dokkum, noordoost Friesland en nog veel meer. Rudy staat uiteraard paraat voor de fervente stappers die het bruisende nachtleven van Leeuwarden willen verkennen. Door zijn jarenlange ervaring in het doelgroepenvervoer heeft Rudy ook veel ervaring in de omgang met passagiers op leeftijd en passagiers met een fysieke of mentale beperking. Rudy is in het bezit van een chauffeurspas, KvK nummer en EHBO diploma. Zo weet u dat u bij taxi van der Veen altijd in goede handen bent.

Heeft u met spoed een taxi nodig, maar heeft u geen contant geld op zak? Bij Taxi van der Veen kunt u gewoon pinnen en contactloos betalen t/m 25 euro. Voor meer info over tarieven, contracten of betalingen verwijzen wij u door naar onze tarieven pagina.

Taxi van der Veen is van alle markten thuis en hecht veel waarde aan begrippen als ‘veilig, vlot en vertrouwd’. Heeft u nog vragen of opmerkingen, stel deze dan gerust hier. Ook kunt u ons ten allen tijd bereiken op 06-17518390.